mail_ikon

Kontakta oss

Ring oss på 08-541 303 60 eller fyll i nedanstående så återkommer vi snarast.

  • Max filstorlek: 50 MB.

Stockholms Stadshus.

Stockholms Stadshus är själva sinnebilden av Stockholm. Beläget på den gamla eldkvarnstomten på Kungsholmen utgör den en mittpunkt i huvudstaden. Arkitekt Ragnar Östberg fick uppdraget att rita byggnaden och den skulle bli storslagen och det tummades inte på resurser. Det krävdes 15 år att fullborda byggnadsverket, som invigdes midsommaraftonen den 23 juni 1923. Idag är Stadshuset ett välbesökt turistmål och i världens medvetande då bla Nobels prisceremoni äger rum här.

Stadshuskällaren

I stadshuset huserar en av Stockholms främsta serveringar. Stadshuskällaren har serverat mat sedan 1930-talet och ledorden varit lokal och modern svensk matlagning. Här kan du bla avnjuta historiska nobelmiddagar i historisk miljö.

Krav på kvalitet och driftssäkerhet.

Den kulinariska traditionen som Stadshuskällaren upprätthåller innebär att i stort sett allt görs från grunden, bla kokar man egen fond med restprodukter såsom ben. Detta ställde höga krav på matavfallsystem och i synnerhet på avfallskvarnarna.

Vi är tacksamma för att vi fick förtroendet att leverera matavfallssystem till både Gyllene Salens storkök där Nobelmiddagarna tillagas samt till Stadshuskällaren.

Kulturmärkt skyddsobjekt.

Vårt uppdrag innebar även entpreprenadarbeten där vi utförde schaktarbeten inne på Borggården. Dessa arbeten ställde höga krav på oss då vi behövde anpassa vår installation till den historiska och kulturmärkta innegården. Vi specialanpassade beteckningar som harmonierade med den fina stengården.