mail_ikon

Kontakta oss

Ring oss på 08-541 303 60 eller fyll i nedanstående så återkommer vi snarast.

  • Max filstorlek: 50 MB.

dec 18, 2019

Erbjudande: Avfallskvarn med installation!

Tillsammans med våra vänner på Cyklande Rörmokaren erbjuder vi nu leverans och installation av avfallskvarnar från marknadsledande Insinkerator. Robusta, högkvalitativa maskiner med hög driftsäkerhet samt lång garantitid som säkerställer ett problemfritt ägande. Vill du förenkla hanteringen av matavfallet hemma och slippa oönskade odörer under diskbänken så är en avfallskvarn den absolut bästa lösningen! Vi erbjuder nu komplett leverans och installation från 6295 inklusive moms.

I priset ingår:

  • Avfallskvarn Insinkerator modell 100 alt 200.
  • Leverans och standardinstallation.*
  • Anpassat vattenlås 
  • 6 respektive 7 års garanti.

Att använda en avfallskvarn är väldigt enkelt och smidigt. För mer information om hur en avfallskvarn fungerar. Kika här:

Vi på Rensa är otroligt glada att få samarbeta med  Stockholms klimatsmartaste rörfirma! Det rimmar väl med våran egna miljöprofil och det är en ynnest att få kroka arm med dem för att tillsammans öka utsorteringen av matavfall i Stockholm. Cyklande rörmokarna är inte bara grymt duktiga utan blev även utsedda till årets VVS-företag 2018! Deras omdömen på nätet talar sitt tydliga språk och vi kunde inte önskas oss en bättre partner! Kontakta dem här för att boka tid för din installation!

*I standardinstallationen ingår montering av luftströmbrytare i diskbänk, montering av kvarn samt vattenlås. Dragning av el eller modifiering av kökets snickerier samt håltagning av bottenventil ingår inte. Tillkomna moment offereras separat.