mail_ikon

Kontakta oss

Ring oss på 08-541 303 60 eller fyll i nedanstående så återkommer vi snarast.

  • Max filstorlek: 50 MB.

Gröna Lund

Gröna Lund, är ett av Sveriges främsta nöjesfält. Beläget i vackra Djurgården i Stockholm är det tillgängligt för alla att besöka. Här samsas åkattraktioner med flertalet scener och restauranger!  På Stora scen har man möjlighet att se både nationella internationella underhållare. Gröna lund är ett måste under sommarhalvåret!

Stort utbud på liten yta!

På Gröna lund finns det en mängd restauranger och Rensa har fått äran att leverera lösningar till flera av dessa inrättningar. Den första installationen gjorde vi redan 2009 och har sedan dess installerat ytterligare fyra matavfallssystem. Lösningarna varierar och är anpassade till de specifika enheterna.

Specialtillverkad och skräddarsydd lösning!

Vi har lång erfarenhet av att anpassa våra system för att underlätta installation oavsett förutsättningar på plats. Ovan är ett exempel på en lågt byggande matavskiljare som fälldes ner under altan vid Restaurang Fiesta (tidigare Krejsy´s). Ett gott exempel på hur man kan arbeta runt begränsningar på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt.

Bättre arbetsmiljö!

Genom att installera matavfallssystem har vi förenklat avfallshanteringen och minskat transporterna från våra restauranger. Förutom att vi gör miljön en tjänst så får vår personal mycket bättre arbetsmiljö. .

Dragica, Parkmiljöchef