mail_ikon

Kontakta oss

Ring oss på 08-541 303 60 eller fyll i nedanstående så återkommer vi snarast.

  • Max filstorlek: 50 MB.

Erbjudande: Serviceavtal för fettavskiljare till er BRF!

Serviceavtal-fettavskiljare

Undvik dyra översvämningar och oönskade odörer genom en god översyn av er fettavskiljare! Vi tar ett helhetsgrepp om er avskiljare och ser till att ni har en bekymmersfri installation. Teckna skötselavtal från 99kr/månaden

Nivå 1: 99kr/mån

  • Besiktning av fettavskiljare 1gg/år. Vi undersöker att fettavskiljaren har sköts om (tömts och rengjorts enligt avtal) samt att packningar och lock är hela och funktionella.

Nivå 2:  199kr/mån

  • Besiktning av fettavskiljare 1gg/år. Vi undersöker att fettavskiljaren har sköts om (tömts och rengjorts enligt avtal) samt att packningar, lock och inlopp- och utloppsskärmar är hela och funktionella.

 Nivå 3:  299kr/mån

  • Besiktning av fettavskiljare 1gg/år Invändigt/Utvändigt. Vi undersöker att fettavskiljaren har sköts om (tömts och rengjorts enligt avtal) samt att packningar, lock och inlopp- och utloppsskärmar är hela och funktionella. Kontroll av tömningsledning och koppling på fasad. Vi hetvattenspolar även utgående ledning från fettavskiljare till huvudledning ute på gata. Detta koordineras med tömningentreprenad och genomförs samband med tömning av fettavskiljare

 Nivå 4:  399kr/mån

  • Som nivå 3 med tillägg: Hetvattenspolning av inloppsledning med upp till 5 spolpunkter.

 Nivå 5:  499kr/mån

  • Som nivå 3, 4 med tillägg: Hetvattenspolning av inloppsledning med upp till 10 spolpunkter. Kontroll av historisk tömningsfrekvens hos SVOA. Ett bra sätt att kontrollera att tömningen lever upp till ert avtal.

Varmt välkomna ifall ni har några frågor! Ni kommer enkelt i kontakt med oss här nedan: