mail_ikon

Kontakta oss

Ring oss på 08-541 303 60 eller fyll i nedanstående så återkommer vi snarast.

  • Max filstorlek: 50 MB.

Google, huvudkontor Stockholm

Google har sitt sverigekontor i mitten av Stockholms hjärta och huserar i ett av stadens mest spännande arkitektoniska uttryck ritat av Wester + Elsner. Den uttrycksfulla och spännande fasaden är en passande skrud för världens främsta techbolag.

Skräddarsytt och automatiserat.

När Google renoverade sitt personalkök så passade man även på att uppgradera till maskinell utsortering av matavfallet. En matavfallskvarn i köket och ett tanksystem i källarplan för fett- och matfallsavskiljning fick ersätta säck och kärl vilket både underlättar avfallshanteringen och minskar transporterna.

Vi på Rensa fick äran att tillsammans med projekterarna ta oss an uppdraget att hitta en lösning som både skulle gå att transportera in och få plats i det tilltänkta rummet.

Det landade i två skräddarsydda tankar som konstruerades för att utnyttja rummets höjd maximalt för att frigöra golvyta. Med de måttanpassade inspektionsramperna blev även servicelocken lättillgängliga för tömningspersonalen.

För att möjliggöra intransport av tankarna levererades dessa i två moduler som sedan svetsades ihop på plats. Systemet begåvades även med ett integrerat renspolningssystem och ett automatiserat återfyllningsmodul för enklare drift och skötsel.

Vi tackar ödmjukast för förtroendet!